Autóflotta kezelés

Autóflotta kezelés Budapesten

Működtessen egy vállalat 5, 10 vagy annál is több járműből álló flottát, rendkívül nagy könnyebbséget jelent egy hozzáértő partner a céges autók kezelésében. A tartós bérlet, azaz autópark szerviz segítségével lekerül a cégvezető válláról a gépjárművekkel kapcsolatos összes feladat, a felszabaduló időt pedig a vállalkozás teendőire lehet fordítani. A Dottore Autószerviz csapata megfelelő tapasztalattal, szolgáltatásokkal és eszközökkel hatékonyan és professzionálisan elvégzi autóflottája kezelését, hogy Ön zavartalanul folytathassa céljai elérését: kérjen tőlünk időpontot!

autóflotta karbantartás

Flottakezelés a Dottore Autószerviz szolgáltatásában: miért érdemes minket választani? 

Teljeskörű flottakezelés autóparkjának

Nemcsak a javítási munkákat vállaljuk tartós bérlet esetén, hanem az elejétől a legvégéig komplett segítséget nyújtunk. A Dottore Autószervizben az Ön cégének és költségkeretének megfelelően alakítjuk ki az analízistől kezdve egészen az autók utólagos értékesítéséig a flottakezelés szolgáltatás részleteit. Ön hosszútávon időt és pénzt spórolhat meg így.

Tapasztalt szakembergárda gondoskodik az autóflotta kezeléséről

Műhelyünk 2000 óta tevékenykedik Budapest szívében, ez idő alatt hatalmas tapasztalatra tettünk szert a szakterületen. Nem jelent kihívást számunkra a gyors és minőségi munkavégzés, legyen szó bármilyen márkájú gépjárműről. Több, mint 20 év rutinnal a hátunk mögött minden autójavítási-karbantartási feladattal találkoztunk már, így nem okoz meglepetést semmilyen meghibásodás.

Innovatív körülmények között, pontos határidőkkel kezeljük autóflottáját

A legmodernebb diagnosztikai eszközöket alkalmazzuk 4 állásos műhelyünkben, minőségi szoftverekkel és műszerekkel. Segítségükkel pontosan és rövid idő alatt bemérjük a hiba okát, majd prémium szerszámokat használva készenlétbe állítjuk az autókat. Nem kell attól félnie, hogy napokat vagy heteket csúszik az átadás, mivel minden esetben a megbeszélt időpontra vállaljuk a szervizelést.

Minden autóflotta szervizzel kapcsolatos feladatot ránk bízhat

Csapatunk teljes körű autószervizként bármilyen meghibásodást a járműveken a lehető legrövidebb idő alatt hatékonyan orvosolja. Az olajcserétől kezdve az autóklíma szervizen és ózonos tisztításon át a komplett futómű- vagy motorjavításig Ön nyugodt szívvel ránk bízhatja az autópark kezelés feladatait és karbantartását.

autóflotta kezelés gépjárműadó

Mit tartalmaz a Dottore autóflotta kezelés szolgáltatás?

Aki szeretne céges autóflottát építeni, nem biztos, hogy teljeskörű rálátása van a lehetőségekre, a piacra vagy magukra a járművekre. Érdemes ezeket a feladatokat olyan szakemberekre bízni, akik nap, mint nap ezzel foglalkoznak, így behatóbban ismerik a döntéshez szükséges információkat. Nem is beszélve arról, hogy a tartós bérlettel hosszú távon jelentős összegek spórolhatók meg.  A flottakezelés magába foglalja:

  • Autópark analízis: először is felmérjük a jelenlegi gépparkot, és megállapítjuk annak állapotát. Eldöntjük, hogy mi szorul fejlesztésre vagy pótlásra, majd ezután teszünk egy ajánlatot a járművek bérlésére. Az előzetes állapotfelmérés lehetővé teszi, hogy a legkorrektebb konstrukciót kínálhassuk ügyfeleinknek, amelyek számukra a legnagyobb hasznot hajtják.
  • Általános adminisztráció: a flottakezelő átvállalja az ügyféltől a mindennapi feladatokat. Segítünk kiválasztani az gépjárműveket és forgalomba helyezni őket, valamint az igény szerinti kiegészítő tartozékokat is beszerezzük és beépítjük az autókba. Emellett segítünk a finanszírozás kiválasztása ügyében, valamint vállaljuk az autó értékesítését is.
  • Hivatalos autóflotta ügyintézés: apróságnak tűnik ugyan, mégis meglepően sok időt képesek elrabolni az adminisztratív feladatok, amelyeket a flottakezelő átvállal Öntől. Ide tartozik például a gépjárműadó, valamint a cégautóadó nyilvántartása, bevallása és befizetése az illetékes szervek felé, az elveszett dokumentumok pótlása, a külföldre utazáshoz szükséges okmányok beszerzése, valamint a folyamatos kapcsolattartás a hatóságokkal.
  • Karbantartási és javítás munkálatok: természetesen a mi feladatunk az autóflotta teljeskörű szervizelése tartós bérlet esetén. Emellett egy esetleges baleset során műhelybe szállíttatjuk a járművet, az ügyfél számára pedig biztosítunk csereautót a javítás idejére. Elintézzük az időszakos gumiabroncs cseréket, valamint levesszük a a kárügyintézéssel és a biztosítással kapcsolatos teendőket is.

Szolgáltatásaink

Kötelező időszakos szerviz

Olajszerviz, olajcsere

Felkészítés műszaki vizsgára

Teljeskörű
motorjavítás

klímatöltés

Autóklíma
töltés

Autóklíma szerelés

Műszeres diagnosztika

Prémium autók szervize

Futómű javítás

ózonos tisztítás szolgáltatás

Ózonos tisztítás

Dottore autójavítás

Autójavítás

automataváltó olajcsere szolgáltatás

Automata váltó olajcsere

váltó javítás Budapesten

Váltó javítás

autó flotta szerelés Budapesten

Autópark szerviz, autóflotta kezelés

Amennyiben esetleg felmerültek további kérdései, kollégáink szívesen válaszolnak Önnek: vegye fel velük a kapcsolatot!