Autóflotta kezelés

Autóflotta kezelés Budapesten

Működtessen egy vállalat 5, 10 vagy annál is több járműből álló flottát, rendkívül nagy könnyebbséget jelent egy hozzáértő partner a céges autók kezelésében. A tartós bérlet, azaz autópark szerviz segítségével lekerül a cégvezető válláról a gépjárművekkel kapcsolatos összes feladat, a felszabaduló időt pedig a vállalkozás teendőire lehet fordítani. A Dottore Autószerviz csapata megfelelő tapasztalattal, szolgáltatásokkal és eszközökkel hatékonyan és professzionálisan elvégzi autóflottája kezelését, hogy Ön zavartalanul folytathassa céljai elérését: kérjen tőlünk időpontot!

autóflotta karbantartás

Flottakezelés a Dottore Autószerviz szolgáltatásában: miért érdemes minket választani? 

Teljeskörű flottakezelés autóparkjának

Nemcsak a javítási munkákat vállaljuk tartós bérlet esetén, hanem az elejétől a legvégéig komplett segítséget nyújtunk. A Dottore Autószervizben az Ön cégének és költségkeretének megfelelően alakítjuk ki az analízistől kezdve egészen az autók utólagos értékesítéséig a flottakezelés szolgáltatás részleteit. Ön hosszútávon időt és pénzt spórolhat meg így.

Tapasztalt szakembergárda gondoskodik az autóflotta kezeléséről

Műhelyünk 2000 óta tevékenykedik Budapest szívében, ez idő alatt hatalmas tapasztalatra tettünk szert a szakterületen. Nem jelent kihívást számunkra a gyors és minőségi munkavégzés, legyen szó bármilyen márkájú gépjárműről. Több, mint 20 év rutinnal a hátunk mögött minden autójavítási-karbantartási feladattal találkoztunk már, így nem okoz meglepetést semmilyen meghibásodás.

Innovatív körülmények között, pontos határidőkkel kezeljük autóflottáját

A legmodernebb diagnosztikai eszközöket alkalmazzuk 4 állásos műhelyünkben, minőségi szoftverekkel és műszerekkel. Segítségükkel pontosan és rövid idő alatt bemérjük a hiba okát, majd prémium szerszámokat használva készenlétbe állítjuk az autókat. Nem kell attól félnie, hogy napokat vagy heteket csúszik az átadás, mivel minden esetben a megbeszélt időpontra vállaljuk a szervizelést.

Minden autóflotta szervizzel kapcsolatos feladatot ránk bízhat

Csapatunk teljes körű autószervizként bármilyen meghibásodást a járműveken a lehető legrövidebb idő alatt hatékonyan orvosolja. Az olajcserétől kezdve az autóklíma szervizen és ózonos tisztításon át a komplett futómű- vagy motorjavításig Ön nyugodt szívvel ránk bízhatja az autópark kezelés feladatait és karbantartását.

autóflotta kezelés gépjárműadó

Mit tartalmaz a Dottore autóflotta kezelés szolgáltatás?

Aki szeretne céges autóflottát építeni, nem biztos, hogy teljeskörű rálátása van a lehetőségekre, a piacra vagy magukra a járművekre. Érdemes ezeket a feladatokat olyan szakemberekre bízni, akik nap, mint nap ezzel foglalkoznak, így behatóbban ismerik a döntéshez szükséges információkat. Nem is beszélve arról, hogy a tartós bérlettel hosszú távon jelentős összegek spórolhatók meg.  A flottakezelés magába foglalja:

  • Autópark analízis: először is felmérjük a jelenlegi gépparkot, és megállapítjuk annak állapotát. Eldöntjük, hogy mi szorul fejlesztésre vagy pótlásra, majd ezután teszünk egy ajánlatot a járművek bérlésére. Az előzetes állapotfelmérés lehetővé teszi, hogy a legkorrektebb konstrukciót kínálhassuk ügyfeleinknek, amelyek számukra a legnagyobb hasznot hajtják.
  • Általános adminisztráció: a flottakezelő átvállalja az ügyféltől a mindennapi feladatokat. Segítünk kiválasztani az gépjárműveket és forgalomba helyezni őket, valamint az igény szerinti kiegészítő tartozékokat is beszerezzük és beépítjük az autókba. Emellett segítünk a finanszírozás kiválasztása ügyében, valamint vállaljuk az autó értékesítését is.
  • Hivatalos autóflotta ügyintézés: apróságnak tűnik ugyan, mégis meglepően sok időt képesek elrabolni az adminisztratív feladatok, amelyeket a flottakezelő átvállal Öntől. Ide tartozik például a gépjárműadó, valamint a cégautóadó nyilvántartása, bevallása és befizetése az illetékes szervek felé, az elveszett dokumentumok pótlása, a külföldre utazáshoz szükséges okmányok beszerzése, valamint a folyamatos kapcsolattartás a hatóságokkal.
  • Karbantartási és javítás munkálatok: természetesen a mi feladatunk az autóflotta teljeskörű szervizelése tartós bérlet esetén. Emellett egy esetleges baleset során műhelybe szállíttatjuk a járművet, az ügyfél számára pedig biztosítunk csereautót a javítás idejére. Elintézzük az időszakos gumiabroncs cseréket, valamint levesszük a a kárügyintézéssel és a biztosítással kapcsolatos teendőket is.

Amennyiben esetleg felmerültek további kérdései, kollégáink szívesen válaszolnak Önnek: vegye fel velük a kapcsolatot!