BMW szerviz

BMW szerviz Budapest

Egy olyan prémium gépjármű, mint a BMW igazi kincs, ezért tulajdonosa nem bízza szakavatatlan kezekre, ha a karbantartásáról van szó. A Dottore Autószerviz munkatársai sokéves gyakorlattal és odafigyeléssel javítják meg széleskörű szolgáltatáspalettával autóját egy helyen: kérjen tőlünk előzetesen időpontot!

BMW szerviz Budapest

BMW szerviz a Dottore Autószervizben: miért érdemes minket választani?

Szakképzett munkatársak garantálják a minőséget

Kollégáink a bajor gyártóóriás valamennyi járműmodelljének problémáját professzionálisan képesek megoldani. Nemzetközi gyakorlatuknak köszönhetően nem okoz gondot számukra semmilyen feladat elvégzése, legyen szó bármilyen felmerülő hibáról. A Dottore Autószerviz csapata BMW javítás munkálatokat a 2000-es évek óta végez, műhelyünk indulása óta több ezer autó sikeres karbantartása fűződik nevükhöz.

Széleskörű szolgáltatási kör

Tisztában vagyunk vele, hogy ha prémium autójának több szempontból is figyelemre van igénye, mai rohanó világunkban a legcélszerűbb egy műhelyben letudni a szervizelést. Teljeskörű bevizsgálását követően a Dottore Autószerviznél minden karbantartási, javítási munkálatot elvégzünk gépjárműjén. Szolgáltatáskörünk magában foglalja a kötelező időszakos szervizt, olajszervizelést, komplett motorjavítást, klíma szerelést, műszeres autódiagnosztikát, futómű javítást, valamint felkészítjük kocsiját műszaki vizsgára is.

Megfelelő műszaki körülmények állnak rendelkezésre

Ha BMW szervizelésről van szó, nem bízunk semmit a véletlenre. Budapest X. kerületében található 4 állásos műhelyünkben a legmodernebb technológiákkal végezzük el gépjárműve javítását. Prémium alkatrészekkel és minőségi szerszámokkal dolgozunk a gyors és hatékony munkavégzés érdekében. Minden gép megtalálható ahhoz, hogy kocsiját az összes szükséges karbantartási feladat során kiszolgáljuk a műszeres diagnosztikától egészen a teljeskörű motorjavításig.

Ráadásul előzetesen időpontot is egyeztethet BMW szervizünkben, ami révén nem kell sorban állnia autójával a szerelésre. Ha nagyobb mértékű helyrehozatalra szorulna német márkájú gépjárműve, csereautót is biztosítunk. Így Ön fennakadás nélkül folytathatja napközbeni tevékenységét, amíg mi elvégezzük a karbantartást.

Gyors BMW szerviz korrekt áron

Miután autónk fontos szerepet tölt be mindennapi életünkben, kellemetlen helyzetet teremthet, ha a kelleténél tovább kell várni a javítására. Műhelyünk – nem engedve a minőségi munkavégzésből – egy helyszíni felmérést követően rögtön tájékoztatjuk a szervizelés várható időtartamáról. Így mindenkinek előre lehet tervezni, mind időben, mind anyagilag.

Miután megtörtént a jármű bevizsgálása, tudni fogjuk, hogy szükség lesz-e új alkatrészekre, illetve milyen jellegű javításra szorul. Az információk birtokában pedig már képesek vagyunk egy BMW szervizelési árat ajánlani Önnek.

BMW szerviz árak

További előnyök, ha minket választ:

  • Magánszemélyeknek és cégeknek is vállalunk javítást. A Dottorénál mindent elkövetünk, hogy bárki számára elérhetőek legyenek szolgáltatásaink. Budapesten kialakított BMW szervizünk magánszemélyeknek, illetve cégek részére is dolgozik.
  • Más prémium márkákat is szervizelünk. Nemcsak BMW, de egyéb luxusautók javítását is elvégezzük a megszokott precizitással és szakértelemmel. Audit, Ferrarit, Bentleyt, Porschet, Rolls-Roycet és Lamborghinit is bátran hozhatnak ügyfeleink, szakképzett kollégáinkra nyugodtan rábízhatják szeretett járművüket.
  • Autók mellett kisteherautók karbantartása is lehetséges. Ha Ön vállalkozása során kisteherautókat használ a munkavégzéshez, a Dottore Autószervízben elvégezheti azok karbantartását.
  • 20 év tapasztalat szól mellettünk. Több, mint két évtizedes tevékenységünk alatt megszámlálhatatlan elégedett ügyfél hagyta el szervizünket. Csapatunk széleskörű és külföldi gyakorlattal rendelkezik, ami biztosítja a legnehezebb munkák professzionális kivitelezését is.

Felkeltették érdeklődését szolgáltatásaink, netán további kérdései lennének? Forduljon hozzánk bizalommal!