Fékbetét csere

Fékbetét csere szervizünkben

A fékrendszer az egész gépjármű legfontosabb biztonsági berendezése – a segítségével lassítjuk le vagy állítjuk meg az autót. Figyelemmel kell követni a fékrendszer elemeinek az állapotát, és ha kell, pótolni az elhasználódott vagy roncsolódott alkatrészt – ezen műveletek közé tartozik a kopás következtében szükségessé váló féktárcsa és fékbetét csere is. Lépjen szervizünkkel kapcsolatba, amennyiben az Ön autójában időszerű a fékbetét vagy egyéb kopó alkatrész cseréje: kérjen tőlünk előzetesen időpontot!

fékbetét csere ár

Fékbetét csere a Dottore Autószervizben:
miért érdemes minket választani?

Fékbetét csere felkészült csapattól

Kollégáink hosszú évek óta tevékenykednek az autóiparban, amelynek köszönhetően rengeteg tapasztalattal rendelkeznek az autószervizelés területén. Cégünk működése óta számtalan sikeres fékbetét cserét elvégeztünk, így nagy rutinnal állunk neki a feladatnak. Ha nem csak fékbetét, de féktárcsa csere vagy egyéb alkatrész szorulna karbantartásra autóján, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Munkatársaink minden megbízáshoz maximális felkészültséggel és odafigyeléssel állnak hozzá. Szolgáltatásunk minőségére természetesen garanciát is vállalunk.

Korszerű körülmények között dolgozunk

A minőségi szolgáltatás biztosítása érdekében magas színvonalú kellékek és eszközök szükségesek. Korszerű 4 állásos szervizünkben minden felszerelés feltétel adott, hogy professzionális munkát végezhessünk. Műhelyünkben korszerű géppark – többek között modern diagnosztikai műszerek, szoftverek stb. – és prémium szerszámok segítségével hatékonyan és dinamikusan tudjuk szervizelni autóját. Szakmai tudásunkkal együtt nem okoz problémát számunkra egyetlen gépjárművön sem a fékbetét csere.

Fékbetét cseréje ár

A fékbetét cseréje ár tekintetében ugyan nem ördögtől való, azonban esetenként elhúzódhat a művelet. Még a legegyszerűbbnek tűnő fékbetét csere közben is felüthetik a fejüket olyan nem várt dolgok, mint például egy berohadt fék. Összességében tehát elmondható, hogy csak egy előzetes állapotfelmérés után lehet konkrét összeget mondani. Egy átlagos személygépkocsinál a fékbetétek cseréjénél minimum 5 és 10 ezer forint között kell számolni, ha nem merülnek fel egyéb halaszthatatlan javítani valók.

Széles szolgáltatási paletta

Nem csak akkor számíthat szakértelmünkre, ha autójában cserélni kell a fékbetétet. Bármilyen felmerülő gépjárműtechnikai probléma esetén bizalommal fordulhat hozzánk. Széles szolgáltatási palettával várjuk ügyfeleinket: kötelező időszakos szerviz, olajszerviz, felkészítés műszaki vizsgára, komplett motorjavítás, kézi- és automata váltó javítása, ózonos tisztítás, de még autóflottáját is kezeljük Önnek.

Fékbetét kopáshatár elérésének árulkodó jelei:

  • Hangos zajt hallunk fékezés során (csiszolási zajhatásnál teljesen elkoptak a betétek)
  • Fékezés közben jobbra vagy balra húz a gépjármű
  • Vibrál a fékpedál, amikor megnyomjuk
  • Az autó típusától függően a felnin keresztül is látható a külső fékbetétek kopása
fékbetét csere Budapest

Megválaszolatlan kérdései lennének?
Keresse szakképzett kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!