Autóklíma javítás

Autóklíma javítás a Dottore műhelyében

Ahogy a lakásba beszerelt klímaberendezés, úgy az autóklíma is rendszeres karbantartásra szorul. A bizonyos időközönkénti szervizelésnek köszönhetően a klíma biztosítani tudja a megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat a gépjárműben. A szervizünkben elérhető ózongenerátoros tisztítással és a pollenszűrő rendszeres cseréjével pedig egészséges levegő is biztosítható az utastérben. Autóklíma javítás a Dottore Autószervizben: vegye fel velünk a kapcsolatot!

autóklíma javítás X. kerületben

Dottore autóklíma javítás: miért érdemes minket választani?

Teljes karbantartást végzünk: a szerelésen kívül vállaljuk az autóklíma tisztítását és feltöltését is. Szükség esetén elvégezzük a pollenszűrő és a szárítószűrő cseréjét és fertőtlenítését is. Az autóklíma szerviz során járművének megfelelő klímagázzal, új hűtőközeggel és olajjal is fel tudjuk tölteni a légkondicionáló berendezést. Továbbá az autó klímacső javítás is megoldható nálunk.

• Modern eszközparkkal rendelkezünk: lépést tartunk a technológiai újításokkal, ezért szervizünkben modern eszközök segítségével végezzük a javításokat, legyen szó motorjavításról vagy olajcseréről. Az autóklíma szerviz esetében is a legprofibb gépekkel és szerszámokkal dolgozunk, mert tudjuk, mekkora jelentősége van egy légkondicionált utastérnek.

• Tapasztalt szakemberekből áll csapatunk: kollégáink képesített autószerelők, akik nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek az autók javítása terén. Komoly odafigyeléssel és szakértelemmel dolgozunk, így Ön biztos kezekben tudhatja gépjárművét.

• Gyorsan és korrekt áron dolgozunk: mint minden javítás, úgy az autóklíma szerelés esetében is törekszünk a gyors munkavégzésre. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a minőségre nem helyezünk nagy hangsúlyt. Ügyfeleinket előre tájékoztatjuk a munkálatok várható befejezéséről, mindemellett korrekt és megfizethető áron dolgozunk.

• Autók mellett kisteherautók javítását is vállaljuk: szeretjük a kihívásokat, ezért nem csak gépjárműveket szervizelünk, hanem kisteherautókat is. Ha az Ön vállalkozásához elengedhetetlen a kisteherautók beszerzése és folyamatos használata, akkor a rendszeres karbantartásért forduljon X. kerüli szervizünkhöz.

Autóklíma javítás Budapest: mikor forduljon hozzánk?

• Ha az autóklíma működés közben kellemetlen szagot áraszt.
• Ha azt érzékeli, hogy autóklímája gyengén működik.
• Ha a hűtőközeg pótlására van szüksége.
• Ha éves karbantartást szeretne végezni légkondicionáló berendezésén.

autóklíma szerviz profi műhellyel

Szolgáltatásaink

Kötelező időszakos szerviz

Olajszerviz, olajcsere

Felkészítés műszaki vizsgára

Teljeskörű
motorjavítás

klímatöltés

Autóklíma
töltés

Autóklíma szerelés

Műszeres diagnosztika

Prémium autók szervize

Futómű javítás

ózonos tisztítás szolgáltatás

Ózonos tisztítás

Dottore autójavítás

Autójavítás

automataváltó olajcsere szolgáltatás

Automata váltó olajcsere

váltó javítás Budapesten

Váltó javítás

autó flotta szerelés Budapesten

Autópark szerviz, autóflotta kezelés

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!