Autódiagnosztika

Autódiagnosztika Budapesten

Az autódiagnosztika segítségével gyorsan és egyszerűen felmérhető a gépjármű műszaki állapota. A műszeres méréstechnika modern megoldást kínál az autószervizelés terén, alkalmazásával bontás nélkül beazonosítható a probléma oka. A Dottore Autószervizben gyorsan és hatékonyan működik a hibakód kiolvasás: keressen bennünket elérhetőségeinken!

autódiagnosztika Budapesten

Hibakód kiolvasás a Dottore Autószervizben: miért válasszon minket?

hibakód kiolvasás szakszerűen

Innovatív, modern technológia jellemzi műhelyünket:

A javítást nem bízzuk a véletlenre, ezért professzionális és korszerű eszközökkel, illetve gépekkel szereltük fel szervizünket. Az autódiagnosztika során megbízható, minőségi szoftverrel dolgozunk, amellyel korábban már számos gépjármű hibáját beazonosítottuk.

autódiagnosztika árak korrekt módon

Korrekt áron dolgozunk:

Tudjuk, mekkora kiadást jelent egy autó fenntartása, illetve karbantartása, ezért munkálatainkat minden esetben korrekt és megfizethető áron végezzük.

20 éves tapasztalattal rendelkezünk:

Autószervizünk 2000-ben jött létre, azóta rengeteg tapasztalatot szereztünk az autók javítása terén. Munkatársaink egytől egyig felkészült szakemberek, akik bármilyen probléma esetén készséggel segítenek az autótulajdonosoknak.

A kötelező átvizsgálást is elvégezheti nálunk:

A biztonságos vezetés érdekében ajánlott autóját évente szervizeltetni. A kötelező időszakos szervizt  akár nálunk is lebonyolíthatja gyakorlott szakértők és felszerelt eszközpark várja ügyfeleinket.

Autódiagnosztika árak: mennyibe kerül?

Pontos árajánlatot csak a hibakód kiolvasás és a probléma konkrét okának meghatározása után tudunk adni ügyfeleinknek. Ha árajánlatunk elnyerte tetszését, profi csapatunkkal hozzá is látunk a konkrét szervizeléshez.

Miért fontos az autódiagnosztika?

Míg a régi típusú autóknál szemrevételezéssel és hallás alapján diagnosztizálták a jármű hibáit, addig az új gépkocsik esetében már autódiagnosztikai szoftverek és műszerek segítik a rendellenesség pontosabb meghatározását. Segítségével olyan információkat kaphatunk, amelyekhez más módon nem juthatnánk hozzá. Ezzel sok pénzt és időt lehet megtakarítani, hiszen nem áll fenn a veszélye a felesleges javításoknak és alkatrészcseréknek.

Használatával szinte minden vezérlő egység diagnosztizálható az autóban: üzemanyag-ellátás, motorvezérlés, váltó, ABS rendszer és az autó teljes elektromos rendszere.

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!