Ózonos tisztítás

Ózonos tisztítás Budapest

Miután autónk belső utastere, a klíma hőcserélő lemezei és a levegő befújó csatornák kedvelt helyek a szennyeződések, baktériumok és vírusok számára, ezért fontos a légkondicionáló megfelelő tisztítása. Erre a legalkalmasabb eljárás az ózonos tisztítás, amely rendkívül hatékony és alapos munkát végez gépjárművünkben, ráadásul egyszerű és gyorsan is kivitelezhető. A Dottore Autószerviz tapasztalt munkatársai minden gond nélkül elvégzik autójának ózonos tisztítását: egyeztessen telefonos időpontot előzetesen!

ózonos tisztítás Budapest

Ózonos tisztítás a Dottore Autószervizben: miért érdemes minket választani?

Gyors ózongenerátoros tisztítás

Szervizünk igyekszik – természetesen nem a minőségi szolgáltatás rovására – minél gyorsabban elvégezni a rá bízott feladatot, hogy Önnek ne kelljen sokáig nélkülöznie járművét. Az ózonos tisztítás folyamata körülbelül fél óráig tart. Ha nem szeretne sorban állni szolgáltatásainkért, kérhet tőlünk előzetesen is időpontot: így mire Ön megérkezik, már kezdhetjük is a szervizelést gépjárművén.

Ózonos tisztítás szakemberek által

Kollégáink nemzetközi tapasztalattal is rendelkező, képesített autószerelők, akik probléma nélkül elvégeznek minden karbantartási feladatot autóján. Munkatársaink több, mint 20 év rutinnal garantálják a professzionális kivitelezést. Ez idő alatt több ezer kocsi sikeres szervizelése fűződik a nevükhöz, így gond nélkül megbirkóznak a nagyobb javítási kihívásokkal is.

Teljeskörű szolgáltatás gépjárműve számára

Budapest X. kerületében található négy állásos műhelyünkben az ózongenerátoros tisztítás mellett járművének egyéb karbantartási és javítási feladatait is szakszerűen elvégezzük. Szolgáltatásaink széleskörűek: vállaljuk a kötelező időszakos szervizelést, műszeres diagnosztikát, futómű javítást, olajszervizt, olajcserét, az autóklímával kapcsolatos munkálatokat, teljes körű motorjavítást, valamint felkészítjük műszaki vizsgára autóját.

Személygépjárműveket és kisteherautókat is gyorsan és szakszerűen szervizelünk, emellett fordulhatnak hozzánk egyaránt cégek és magánszemélyek is. Amennyiben nagyobb karbantartási feladatokat kell végrehajtani járművén, biztosítunk Önnek csereautót is. Míg munkatársaink dolgoznak, mindenki megszakítás nélkül végezheti teendőit.

Prémium járművekre is szakosodtunk

Luxus kategóriájú autóját is nyugodtan ránk bízhatja, a Dottore Autószervizben ugyanis lehetőség van többek között BMW, Audi, Ferrari, Bentley, Porsche, Rolls-Royce, Lamborghini és hasonló nagy értékű gépjárművek ózonos tisztítására, valamint szervizelésére. Korszerű és jól felszerelt műhelyünkben minden szükséges berendezés rendelkezésre áll a profi és minőségi munkavégzéshez a legnagyobb márkájú autók esetében is.

Mire javasolt az ózonos tisztítás?

Az ózon több ezerszer nagyobb oxidáló és fertőtlenítő hatással bír, mint a klór. Ez a gáz úgy fejti ki hatását, hogy már szobahőmérsékleten szétbomlik, ezért nagyon agresszív és nagymértékű oxidáló hatással bír – ezt használjuk ki ózongenerátoros tisztítás során. A tulajdonságainak köszönhetően:

• elpusztulnak a vírusok, baktériumok,
• hatékonyan megszünteti a gombát és a penészt,
• hatásos az atkák ellen,
• eltünteti a dohányzás és az állatok okozta szagokat,
• tisztítja az allergiás környezetet

Az ózonos tisztítás menete

Autója belső terének tisztítására semmi másra nem lesz szükségünk, csak egy működőképes szivargyújtó aljzatra, valamint járművének indítókulcsára, mivel a folyamatot járó motornál hajtjuk végre. A kocsi utasterébe elhelyezzük az ózongenerátort, majd a belső keringetésre állítjuk a szellőztetést, megnyitunk minden légjáratot, illetve befújót. Ezután bezárjuk kocsija ajtajait és ablakait, bekapcsoljuk a generátort és körülbelül 30 percig hagyjuk, hadd végezze a tisztítást. Ha vége a folyamatnak, kikapcsoljuk a berendezést, majd kiszellőztetjük a belső teret és már indulhat is autójával.

Egyéb kérdései lennének szolgáltatásainkat illetően? Kollégáink örömmel segítenek: vegye fel velünk a kapcsolatot!