Autójavítás

Autójavítás Budapest

Az autójavítás során szakszerű, teljes körű, lelkiismeretes munkára van szükség. A Dottore Autószerviz csapata évtizedes tapasztalatával vállalja autójának komplett javítását modern körülmények között: kérjen időpontot telefonon!

autójavítás BMW
autójavító Budapest

Hogyan zajlik a Dottore Autószervizben az autójavítás?

A gépjárművek alkatrészei az idő előrehaladtával előbb-utóbb elhasználódnak, és cserélni kell őket, ráadásul a spontán meghibásodások sem ritkák. Amikor Ön elhozza műhelyünkbe javításra autóját:

Végzünk egy előzetes állapotfelmérést: ahhoz, hogy a problémát azonosíthassuk, meg kell vizsgálnunk alaposan az autót.

Megtervezzük a javítást: miután feltártuk a hiba okát a gépkocsin, összeállítjuk a szerelés lépéseit annak hatékony kiküszöbölésére.

Ajánlatot teszünk: amint megterveztük a munkamenetet, teszünk Önnek egy árajánlatot. Emellett minden részletről tájékoztatjuk, a hiba okától kezdve az eljáráson át az alkatrész- és időigényig bezárólag.

Elvégezzük az autójavítást: ha Ön ránk bízza autóját, szerelőgárdánk mindenre kiterjedő karbantartást végez rajta. Márkafüggetlen autójavító műhelyként minden típust ugyanolyan precizitással és magabiztosan szervizelünk.

Autójavítás a Dottore Autószervizben: miért érdemes minket választani?

Autójavítás óriási tapasztalattal

A Dottore Autószerviz csapata 2000 óta tevékenykedik budapesti műhelyében. Ez idő alatt számtalan gépjármű sikeres javítását elvégeztük. Elkötelezettek vagyunk a minőségi munka mellett, emellett igyekszünk szakterületünkön folyamatosan fejlődni. Munkatársaink nemzetközi tapasztalattal is rendelkeznek, így a kisebb vagy nagyobb autójavítás sem okoz gondot számunkra.

Korszerű autójavító műhelyben dolgozunk

A professzionális munkavégzéshez minőségi szerszámokra, modern gépparkra és optimálisan kialakított műhelyre van szükség. 4 állásos szervizünk mindhárom feltételnek eleget tesz, így precízen és olajozottan tudunk dolgozni. A probléma okát korszerű diagnosztikai műszerekkel és szoftverekkel előbb gyorsan kiderítjük, majd következhet a legalább ennyire hatékony autójavítás.

Teljes körű autójavítás előzetes időpont foglalással

A Dottore Autószerviz csapatának semmilyen autójavítással kapcsolatos tevékenység nem okoz gondot. Nyugodtan ránk bízhatja gépjárművét, legyen szó futómű javításról, klímaszerelésről, motorfelújításról, vagy váltójavításról. Ráadásul sorban állnia sem kell, mivel lehetősége van előzetes időpontot foglalni. Csak vegye fel velünk a kapcsolatot, majd a megbeszéltek alapján már hozhatja is gépkocsiját. 

Garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkára

A Dottore Autószervizben minden általunk kivitelezett javításra és felhasznált alkatrészre jótállást vállalunk. Minden kérdésre válaszolunk és érthetően elmagyarázzuk, hogy mit miért csinálunk járműve szervizelésekor. Egy percig sem kell aggódnia az autójavítás minősége miatt, miután műhelyünkből kigurul gépkocsijával. 

Prémium járművek és kisteherautók javítását is vállaljuk

Csapatunknak nagy tapasztalata van a prémium autók javításának terén is. Miután korszerű körülmények állnak rendelkezésre a nagyobb márkák hatékony szervizelésére, nyugodtan ránk bízhatja drága járművét. A Dottore Autószerviz vállalja többek között BMW, Audi, Ferrari, Bentley, Rolls Royce, Lamborghini vagy Porsche javítását is. 

Nagyobb autójavítás esetén cserejárművet is biztosítunk

Sajnos az autójavítás alkalmával előfordul, hogy olyan hibákra is fény derül, amelyek csak alapos vizsgálat után válnak láthatóvá. Amennyiben az autójavítás a tervezettnél hosszabb időt venne igénybe, cserejárművet is biztosítunk ügyfeleinek. Ön a megszokott módon intézheti tovább mindennapi teendőit, amíg csapatunk orvosolja a problémát.

Széles szolgáltatási paletta

Az autójavítás mellett számos egyéb kérdésben is bizalommal fordulhat hozzánk. Munkatársaink szakszerűen elvégzik egyebek mellett a kötelező időszakos szervizt, az olajcserét, ózonos tisztítást, az autóklíma feltöltést, valamint a műszeres autódiagnosztikát is. Emellett cégek és vállalkozások kisebb vagy méretesebb autóflottájának kezelésében is hozzáértő partnerként lehetünk segítségükre.

autójavítás ár

Felkeltették érdeklődését szolgáltatásaink, vagy bővebb információra lenne szüksége? Kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseire: lépjen velük kapcsolatba!