Toyota szerviz

Toyota javítás szervizünkben

Teljeskörű Toyota szerviz a Dottore Autóműhelyben az időszakos karbantartástól kezdve a gumicserén át a klíma javításig. Magasan képzett szakembereink a legszigorúbb minőségi elvárásoknak megfelelően végzik az Ön gépjárművén a javításokat korrekt áron, rövid határidővel: foglaljon előzetesen időpontot meghibásodott Toyotája szervizelésére!

teljeskörű Toyota szerviz

Toyota szerviz Budapest X. kerületében:
miért érdemes hozzánk hoznia gépjárművét?

Komplett Toyota szerviz szolgáltatást kínálunk

Széles szolgáltatási palettánknak köszönhetően teljeskörű szervizelést biztosítunk gépjárműve számára. Csapatunk az évek során számtalan Toyota modellbe lehelt már új életet, így Ön is nyugodtan ránk bízhatja autóját. Szerteágazó elméleti és gyakorlati ismereteinknek köszönhetően pontosan ismerjük a márka specifikációit. Munkánkért kezességet vállalunk és biztosítjuk, hogy gépjárműve megbízható maradjon hosszú éveken keresztül. Műhelyünk legfőbb Toyota szerviz szolgáltatásai:

 • Időszakos karbantartás
 • Generál szervizelés, kötelező szerviz
 • Hibakeresés/diagnosztizálás
 • Állapotfelmérés és átvizsgálás
 • Műszaki vizsgára történő felkészítés
 • Eredetiségvizsgálat
 • Futómű vizsgálat és beállítás
 • Motor- és váltójavítás
 • Gumicsere és centrírozás
 • Olajszerviz, olajcsere
 • Klímatöltés, -tisztítás, -javítás
 • Ózonos tisztítás

Nagyfokú szakmai tapasztalattal rendelkezünk

A Dottore Autószerviz 2000 óta foglalkozik gépjármű javítással és karbantartással, így tekintélyes rutinunk van ezen a területen. Nemzetközi tapasztalattal is rendelkező szerelőgárdánk minden tagjának szenvedélye az autószerelés, emellett rendszeres szakmai továbbképzéseken is részt vesznek. Következésképp a szakmai tudásuk mindig naprakész és garantálják, hogy a Toyota szerviz gördülékeny és problémamentes legyen. Az általuk végzett munka magas színvonalára rengeteg elégedett ügyfelünk pozitív visszajelzése a garancia.

Korszerű körülmények között dolgozunk

Köztudott, hogy a Toyota márka magas műszaki színvonala megköveteli a minőségi szerszámok és fejlett berendezések használatát. 5 állásos műhelyünkben a legmodernebb készülékekkel és szoftverekkel dolgozunk, amelyekkel lehetőségünk van hatékony, precíz munkát végezni. A problémát korszerű diagnosztikai műszerekkel beazonosítjuk, majd elvégezzük a szükséges javítási feladatokat.

Problémája van Toyota autójával?
Szakértői segítségért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Toyota szerviz a Dottore-nál: további szolgáltatások 

Csereautó biztosítása: amennyiben egy komolyabb meghibásodás miatt a művelet több időt venne igénybe, a Toyota szerviz idejére cserautót is biztosítunk Önnek.

Kisteherautó szervizelés: csapatunkra nemcsak személygépkocsik meghibásodásával kapcsolatban számíthat. Műhelyünkhöz bizalommal fordulhat Toyota kisteherautójának javításával és karbantartásával is.

Előzetes időpont egyeztetési lehetőség: amennyiben nem szeret sorban állni, mi nem is kötelezzük erre! Önnek lehetősége van előzetesen időpontot egyeztetni, így várakozás nélkül letudhatja a szükséges szervizelési feladatokat autóján.

Szervizelés magánszemélyeknek és cégeknek: A Dottore Autószervizben szeretettel várjuk ügyfeleinket, akár saját, akár céges autó javításával fordulnak hozzánk. Minden esetben alapos és pontos munkavégzésre számíthat, hogy utána biztonságban vezethessen családi nyaralás és munkavégzés alkalmával is.

Toyota szervíz árak: mennyibe kerülnek?

Hogy pontosan mennyibe kerülnek majd a szervizeléssel járó költségek, arról egy előzetes bevizsgálás után tudjuk tájékoztatni ügyfeleinket. Látnunk kell, hogy milyen típusú problémával állunk szemben, és a javításokhoz szükség lesz-e új alkatrészekre. A helyszíni ellenőrzést és közös egyeztetést követően bővebben tudjuk informálni Önt a Toyota szerviz várható költségeiről és időtartamáról.

Toyota szerviz Budapest
automata váltós Toyota szerviz

Milyen időközönként ajánlott szervizeltetni Toyota autóját?

A rendszeres Toyota szerviz segíthet megőrizni autója megfelelő állapotát, és jelentősen megnövelheti az élettartamát. Legyen szó személygépkocsiról, terepjáróról vagy kisteherautóról, bizonyos időközönként – mint minden jármű esetében – ajánlott beütemezni egy-egy szervizelést. A gyártó azt javasolja a tulajdonosoknak, hogy félévente (vagy 8-10.000 kilométerenként) érdemes időpontot foglalni egy állapotfelmérésre attól függően, hogy melyik következik be előbb. Műhelyünkben eredeti alkatrészekkel dolgozunk, így garantáljuk a minőségi és megbízható munkát.

A Toyota szerviz során egy esetleges karbantartási folyamat több tényező függvényében is változhat, pl. járműmodell, gyártási év, vezetési körülmények stb. Ezeket csapatunk természetesen figyelembe veszi a munkavégzés alkalmával a kifogástalan végeredmény érdekében. Az állapotfelmérést követően egy Toyota generál szerviz olyan szolgáltatásokat is magában foglalhat, mint az abroncsforgatás, olajcsere, valamint a fékbetétek és folyadékszintek ellenőrzése. Egy Toyota Camry az ajánlott karbantartási időpontban végzett szervizeléskor például a gyártó javasolja a gumiabroncsok forgatását is.

Toyota szerviz Budapest: melyek a leggyakrabban előforduló hibák?

A Toyota hosszú idő óta folyamatosan a legjobb autógyártók között helyezkedik el. Ez nem is csoda, miután tartós, nagy teljesítményű és pénztárcabarát gépjárművekkel szolgálja ki a piacot. Sajnos azonban tökéletes autó nem létezik, így még egy ilyen nívós márka gépjárművei is meghibásodhatnak. Akár egy RAV4 büszke tulajdonosai vagyunk, akár most vásárlunk először Toyota-t, érdemes tisztában lenni a gyakrabban előforduló tipikus problémákkal, amelyek ezeket a népszerű modelleket kísérhetik.

1. Túlzott olajfogyasztás

Az évek során több Toyota tulajdonos is arról számolt be, hogy gépjárműve túlzott mennyiségben fogyasztja az olajat. Bár a pontos okok feltárása előzetes vizsgálatokat igényel, ilyenkor általában a dugattyúgyűrűvel szokott lenni valamilyen probléma. A hiba feltárásához mindenképp szakember közreműködése szükséges.

2. Átviteli problémák

A sebességváltó előforduló problémáinál egy Toyota esetében főként a sebváltó folyadék szivárgása, a fokozatok nem megfelelő váltása és bizonyos módoknál a sebességfokozat elakadása említhető. Ha Ön hasonló problémákat észlel gépjárművén, érdemes leellenőriztetni szerelővel a sebességváltó modult. Műhelyünkben a vizsgálat kiterjed az összes lehetséges hibaforrásra, amelyek egy Toyota-nál előfordulhatnak.

3. Szaggatottan működik a fényszóró

A szaggatottan, akadozottan működő fényszórók szinte mindig az akkumulátor meghibásodására utal. Többek között ez a szerkezet is felelős az autó elektromos alkatrészeinek megfelelő működéséért. Amennyiben Toyota modelljének valamelyik jelzőfénye nem megfelelően működik, létfontosságú, hogy ellenőriztesse az autó akkumulátorát.

4. Meghibásodik a klímakompresszor

Ez egy olyan probléma, amelyet márkától függetlenül az ember egyetlen autóval sem szeretne átélni. A gyenge klímakompresszor alacsony hűtési teljesítményt eredményez a rendszerből, így azonnali figyelmet igényel. Szervizünkben az összes klímával kapcsolatos feladatot professzionális keretek között gyorsan és hatékonyan elvégezzük, legyen szó autóklíma töltésről, tisztításról vagy javításról.

5. Kopogó hangok a motortérből

A motorolaj kenőanyagként funkcionál a motor elemei számára – ha kifogyott, vagy nem végzi hatékonyan a feladtát, az alkatrészek idővel megrongálódnak és kopogó hangot hallathatnak. Sajnos ilyenkor nem lehet minden előzetes felmérés nélkül bizonyossággal kijelenteni, hogy egy olajcsere megoldja a problémát. Hasonló tünetek esetén hozza el Ön is Toyota járművét műhelyünkbe: csapatunk lelkiismeretesen megvizsgálja a lehetséges okokat, mielőtt elhamarkodott diagnózist állítanának fel.

További kérdései lennének szolgáltatásunkkal kapcsolatban?
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére: vegye fel velünk a kapcsolatot!