Motordiagnosztika

Dottore motorjavítás

A mai modern autókban komoly szoftveres vezérlés teszi kényelmesebbé, biztonságosabbá és környezetbaráttá a vezetést. Amikor a gépjármű hibakódot jelez, akkor motordiagnosztika segítségével lehet feltárni és orvosolni a meghibásodást. Érdemes minél előbb szervizbe menni a szoftverhibás autókkal, hiszen, ha nincsenek időben kijavítva a problémák, akkor ezek később komoly gondokat is okozhatnak. Motorjavítás a Dottore Autószervizben: kérjen tőlünk ajánlatot!

motordiagnosztika szakszerűen
motorjavítás Dottore

Motordiagnosztika a X. kerületben: miért válasszon minket

  • Felkészült autószerelő csapattal rendelkezünk: szervizünkben profi szakemberek végzik az autók javítását, ráadásul munkatársaink külföldön szerzett tapasztalattal is bírnak. Ha szakértői kezekben szeretné tudni gépjárművét, akkor a Dottore az Ön számára a legjobb választás!
  • Innovatív technológia jellemzi szervizünket: négyállásos műhelyünkben korszerű eszközök állnak rendelkezésünkre a gyors és pontos javításhoz. Az általunk használt minőségi szoftverekkel rendkívül hatékony munkát tudunk végezni.
  • Megoldás-orientált motorjavítás: miután Ön elfogadta árajánlatunkat, kollégáink hozzá is látnak a szervizeléshez. Célunk, hogy minden esetben precíz és minőségi javítást végezzünk, és hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a végeredménnyel.
  • Szükség esetén csereautót biztosítunk: tudjuk, mennyire kellemetlen, ha néhány napig autó nélkül kell átvészelnie a hétköznapokat. Amennyiben igényt tart rá, a szervizelés idejére cserejárművet is tudunk Önnek adni.
  • Prémium autók javítását is vállaljuk: vállalkozásunk prémium autók szervizeként is működik. A legismertebb és legnépszerűbb márkák mellett (Mazda, Renault, Toyota, Audi, Honda stb.) a prémium kategóriás járművek motorhibái sem fognak ki rajtunk (Bentley, Porsche, Ferrari, Maserati, Lamborghini stb.). Ha ránk bízza nagy értékű gépjárművét, biztos lehet benne, hogy a javítás során kellő odafigyeléssel és elővigyázatossággal kezeljük azt.

Mennyi időt vesz igénybe a motordiagnosztika?

A folyamat hossza az adott autó típusától és az azon jelentkező probléma mértékétől függ. Legjobb esetben a diagnosztika 1-2 órát vesz igénybe, de az sem ritka, hogy a hibák teljes feltérképezése egy-két napig tart. Mivel ma már egyre bonyolultabb szerkezetű gépjárműveket gyártanak, nem mindig egyszerű egyből megtalálni a hiba forrását. Sokszor többszöri ellenőrzés és részletes vizsgálat szükséges a hibák pontos behatárolására és elhárítására. Ha mielőbbi javítást szeretne, kérjen tőlünk előzetesen időpontot telefonon vagy kapcsolati oldalunkon keresztül.

Motorjavítás: hogy zajlik a folyamat?

Szervizünkben első lépésként alapos motordiagnosztikát végzünk, vagyis egy modern készüléket csatlakoztatunk az autójához, amelyen keresztül tájékoztatást kapunk a motor állapotáról és a működése során fellépett valamennyi hibajelenségről. Miután megtaláltuk a hiba forrását, felkészült szakembereink segítségével orvosoljuk azt. Végül eltávolítjuk, azaz kitöröljük a motorvezérlő memóriájából az addig tárolt hibakódokat. A motor állapotát a kötelező időszakos szerviz során is ellenőrizzük.

A motorhibák javítását csak professzionális szervizre érdemes bízni: kérjen tőlünk időpontot motordiagnosztikára!