Motordiagnosztika

Dottore motorjavítás

A mai modern autókban komoly szoftveres vezérlés teszi kényelmesebbé, biztonságosabbá és környezetbaráttá a vezetést. Amikor a gépjármű hibakódot jelez, akkor motordiagnosztika segítségével lehet feltárni és orvosolni a meghibásodást. Érdemes minél előbb szervizbe menni a szoftverhibás autókkal, hiszen, ha nincsenek időben kijavítva a problémák, akkor ezek később komoly gondokat is okozhatnak. Motorjavítás a Dottore Autószervizben: kérjen tőlünk ajánlatot!

motordiagnosztika szakszerűen
motorjavítás Dottore

Motordiagnosztika a X. kerületben: miért válasszon minket

  • Felkészült autószerelő csapattal rendelkezünk: szervizünkben profi szakemberek végzik az autók javítását, ráadásul munkatársaink külföldön szerzett tapasztalattal is bírnak. Ha szakértői kezekben szeretné tudni gépjárművét, akkor a Dottore az Ön számára a legjobb választás!
  • Innovatív technológia jellemzi szervizünket: négyállásos műhelyünkben korszerű eszközök állnak rendelkezésünkre a gyors és pontos javításhoz. Az általunk használt minőségi szoftverekkel rendkívül hatékony munkát tudunk végezni.
  • Megoldás-orientált motorjavítás: miután Ön elfogadta árajánlatunkat, kollégáink hozzá is látnak a szervizeléshez. Célunk, hogy minden esetben precíz és minőségi javítást végezzünk, és hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a végeredménnyel.
  • Szükség esetén csereautót biztosítunk: tudjuk, mennyire kellemetlen, ha néhány napig autó nélkül kell átvészelnie a hétköznapokat. Amennyiben igényt tart rá, a szervizelés idejére cserejárművet is tudunk Önnek adni.
  • Prémium autók javítását is vállaljuk: vállalkozásunk prémium autók szervizeként is működik. A legismertebb és legnépszerűbb márkák mellett (Mazda, Renault, Toyota, Audi, Honda stb.) a prémium kategóriás járművek motorhibái sem fognak ki rajtunk (Bentley, Porsche, Ferrari, Maserati, Lamborghini stb.). Ha ránk bízza nagy értékű gépjárművét, biztos lehet benne, hogy a javítás során kellő odafigyeléssel és elővigyázatossággal kezeljük azt.

Szolgáltatásaink

Kötelező időszakos szerviz

Olajszerviz, olajcsere

Felkészítés műszaki vizsgára

Teljeskörű
motorjavítás

klímatöltés

Autóklíma
töltés

Autóklíma szerelés

Műszeres diagnosztika

Prémium autók szervize

Futómű javítás

ózonos tisztítás szolgáltatás

Ózonos tisztítás

Dottore autójavítás

Autójavítás

automataváltó olajcsere szolgáltatás

Automata váltó olajcsere

váltó javítás Budapesten

Váltó javítás

autó flotta szerelés Budapesten

Autópark szerviz, autóflotta kezelés

Mennyi időt vesz igénybe a motordiagnosztika?

A folyamat hossza az adott autó típusától és az azon jelentkező probléma mértékétől függ. Legjobb esetben a diagnosztika 1-2 órát vesz igénybe, de az sem ritka, hogy a hibák teljes feltérképezése egy-két napig tart. Mivel ma már egyre bonyolultabb szerkezetű gépjárműveket gyártanak, nem mindig egyszerű egyből megtalálni a hiba forrását. Sokszor többszöri ellenőrzés és részletes vizsgálat szükséges a hibák pontos behatárolására és elhárítására. Ha mielőbbi javítást szeretne, kérjen tőlünk előzetesen időpontot telefonon vagy kapcsolati oldalunkon keresztül.

Motorjavítás: hogy zajlik a folyamat?

Szervizünkben első lépésként alapos motordiagnosztikát végzünk, vagyis egy modern készüléket csatlakoztatunk az autójához, amelyen keresztül tájékoztatást kapunk a motor állapotáról és a működése során fellépett valamennyi hibajelenségről. Miután megtaláltuk a hiba forrását, felkészült szakembereink segítségével orvosoljuk azt. Végül eltávolítjuk, azaz kitöröljük a motorvezérlő memóriájából az addig tárolt hibakódokat. A motor állapotát a kötelező időszakos szerviz során is ellenőrizzük.

A motorhibák javítását csak professzionális szervizre érdemes bízni: kérjen tőlünk időpontot motordiagnosztikára!