Műszaki vizsga Budapest

Autó műszaki vizsga a X. kerületben

Magyarországon a gépjárművek sikeres műszaki vizsga után engedhetőek a forgalomba, az ezt igazoló dokumentum a kiállítástól számítva 2 vagy 4 évig érvényes. Tudjuk, hogy a mai rohanó világban senki sem engedheti meg magának, hogy napokra autó nélkül maradjon. Ezért a Dottore autószervizben felesleges várakozás nélkül végezzük a felkészítést a műszaki vizsgára, és csereautót is biztosítunk: kérjen tőlünk időpontot előzetesen!

műszaki vizsga felkészítés
műszaki vizsga budapest X. kerület

Műszaki vizsgáztatás menete szervizünkben:

  • Ön kényelmesen kérhet időpontot szervizünkbe telefonon vagy kapcsolati oldalunkon keresztül.
  • Miután elküldte nekünk a kitöltött űrlapot, felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetjük a megfelelő napot.
  • Ön elhozza szervizünkbe autóját, mi pedig a felkészítéstől a papírok kiállításáig vállaljuk a folyamat lebonyolítását műszakiztató partnerünk segítségével.
  • A gépjárművön a következőket ellenőrizzük: a szélvédőket, ablaktörlőt, lökhárítókat, fényszórókat, hátsó lámpákat, tükröket, ködlámpát, féklámpát, pót féklámpát, indexet. Továbbá megvizsgáljuk a kürtöt, fékek állapotát és hatásfokát, a lengéscsillapítókat, a futóművet, a kipufogó rendszert, az üléseket és a biztonsági öveket, a gumiabroncsokat, a felniket, valamint a biztonsági kiegészítőket. Amennyiben szükséges, futómű javítást és olajcserét végzünk az autón.

Szolgáltatásaink

Kötelező időszakos szerviz

Olajszerviz, olajcsere

Felkészítés műszaki vizsgára

Teljeskörű
motorjavítás

klímatöltés

Autóklíma
töltés

Autóklíma szerelés

Műszeres diagnosztika

Prémium autók szervize

Futómű javítás

ózonos tisztítás szolgáltatás

Ózonos tisztítás

Dottore autójavítás

Autójavítás

automataváltó olajcsere szolgáltatás

Automata váltó olajcsere

váltó javítás Budapesten

Váltó javítás

autó flotta szerelés Budapesten

Autópark szerviz, autóflotta kezelés

Műszaki felkészítés és műszaki vizsga Budapest: miért válasszon minket?

  • Gyors és precíz munkát végzünk, a javítás terén a hatékonyság hívei vagyunk.
  • Tapasztalt autószerelők kezében hagyhatja gépjárművét: ha mi végezzük az előzetes ellenőrzést, akkor biztos lehet benne, hogy autója átmegy a kötelező vizsgán.
  • Igény esetén cserejárművet is tudunk biztosítani ügyfeleinknek.
  • A Dottore autószervizben nem kell a papírmunkával bajlódnia: mi minden terhet leveszünk az Ön válláról, ami a műszakiztatással jár.

Műszaki vizsga díjak

A műszaki vizsgára való felkészítés kedvező áron történik. A pontos összegről viszont csak a helyszínen tudjuk tájékoztatni ügyfeleinket, mivel ez sokban függ attól, hogy milyen szervizeléseket szükséges elvégezni az autón a műszaki vizsgáztatás előtt.

sikeres autó műszaki vizsga

Autó műszaki vizsga: miért van rá szükség?

A kötelezően előírt időszakos műszaki vizsgára elsősorban a biztonságos és felelősségteljes közlekedés miatt van szükség. A balesetek kiszámíthatatlanul és sokszor nagyon váratlanul érhetik az embert az utakon. A szerencsétlenségek egy részét a nem megfelelően működő gépjármű is okozhatja. Ezért fontos, hogy a forgalomba helyezett autók műszaki átvizsgáláson essenek át. Érdemes azt is tudni, hogy ha valaki lejárt műszakival közlekedik, és így okoz balesetet, akkor hiába van biztosítása, a biztosító nem fogja kifizetni neki a károkat.

Annak érdekében, hogy autója átmenjen a műszaki vizsgán, fontos, hogy előtte átnézze gépjárművét egy tapasztalt szakember, aki pontosan tudja, hol jelentkezhetnek súlyosabb problémák. Az autó átvizsgálásakor elengedhetetlen az alkatrészek és a fékek ellenőrzése, továbbá azt is szükséges ilyenkor megnézni, hogy megfelelően működik-e a motor, milyen a lengéscsillapító állapota, működnek-e a lámpák és a tartaléklámpák, illetve, hogy az abroncsok az évszaknak megfelelőek-e.

Ön is gyors és precíz szervizre bízná a műszakiztatást? Vegye fel velünk a kapcsolatot!