Műszaki vizsga Budapest

Autó műszaki vizsga a X. kerületben

Magyarországon a gépjárművek sikeres műszaki vizsga után engedhetőek a forgalomba, az ezt igazoló dokumentum a kiállítástól számítva 2 vagy 4 évig érvényes. Tudjuk, hogy a mai rohanó világban senki sem engedheti meg magának, hogy napokra autó nélkül maradjon. Ezért a Dottore autószervizben felesleges várakozás nélkül végezzük a felkészítést a műszaki vizsgára, és csereautót is biztosítunk: kérjen tőlünk időpontot előzetesen!

műszaki vizsga felkészítés
műszaki vizsga budapest X. kerület

Műszaki vizsgáztatás menete szervizünkben:

  • Ön kényelmesen kérhet időpontot szervizünkbe telefonon vagy kapcsolati oldalunkon keresztül.
  • Miután elküldte nekünk a kitöltött űrlapot, felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetjük a megfelelő napot.
  • Ön elhozza szervizünkbe autóját, mi pedig a felkészítéstől a papírok kiállításáig vállaljuk a folyamat lebonyolítását műszakiztató partnerünk segítségével.
  • A gépjárművön a következőket ellenőrizzük: a szélvédőket, ablaktörlőt, lökhárítókat, fényszórókat, hátsó lámpákat, tükröket, ködlámpát, féklámpát, pót féklámpát, indexet. Továbbá megvizsgáljuk a kürtöt, fékek állapotát és hatásfokát, a lengéscsillapítókat, a futóművet, a kipufogó rendszert, az üléseket és a biztonsági öveket, a gumiabroncsokat, a felniket, valamint a biztonsági kiegészítőket. Amennyiben szükséges, futómű javítást és olajcserét végzünk az autón.

Műszaki felkészítés és műszaki vizsga Budapest: miért válasszon minket?

  • Gyors és precíz munkát végzünk, a javítás terén a hatékonyság hívei vagyunk.
  • Tapasztalt autószerelők kezében hagyhatja gépjárművét: ha mi végezzük az előzetes ellenőrzést, akkor biztos lehet benne, hogy autója átmegy a kötelező vizsgán.
  • Igény esetén cserejárművet is tudunk biztosítani ügyfeleinknek.
  • A Dottore autószervizben nem kell a papírmunkával bajlódnia: mi minden terhet leveszünk az Ön válláról, ami a műszakiztatással jár.

Műszaki vizsga díjak

A műszaki vizsgára való felkészítés kedvező áron történik. A pontos összegről viszont csak a helyszínen tudjuk tájékoztatni ügyfeleinket, mivel ez sokban függ attól, hogy milyen szervizeléseket szükséges elvégezni az autón a műszaki vizsgáztatás előtt.

sikeres autó műszaki vizsga

Autó műszaki vizsga: miért van rá szükség?

A kötelezően előírt időszakos műszaki vizsgára elsősorban a biztonságos és felelősségteljes közlekedés miatt van szükség. A balesetek kiszámíthatatlanul és sokszor nagyon váratlanul érhetik az embert az utakon. A szerencsétlenségek egy részét a nem megfelelően működő gépjármű is okozhatja. Ezért fontos, hogy a forgalomba helyezett autók műszaki átvizsgáláson essenek át. Érdemes azt is tudni, hogy ha valaki lejárt műszakival közlekedik, és így okoz balesetet, akkor hiába van biztosítása, a biztosító nem fogja kifizetni neki a károkat.

Annak érdekében, hogy autója átmenjen a műszaki vizsgán, fontos, hogy előtte átnézze gépjárművét egy tapasztalt szakember, aki pontosan tudja, hol jelentkezhetnek súlyosabb problémák. Az autó átvizsgálásakor elengedhetetlen az alkatrészek és a fékek ellenőrzése, továbbá azt is szükséges ilyenkor megnézni, hogy megfelelően működik-e a motor, milyen a lengéscsillapító állapota, működnek-e a lámpák és a tartaléklámpák, illetve, hogy az abroncsok az évszaknak megfelelőek-e.

Ön is gyors és precíz szervizre bízná a műszakiztatást? Vegye fel velünk a kapcsolatot!