Olajcsere Budapest

Olajcsere a Dottore műhelyében

A motorolaj, valamint az olajszűrő cseréje minden gépjármű esetében szükséges bizonyos időszakonként. Ezzel lehet biztosítani a motor hibamentes működését hosszú éveken keresztül. Szervizünkben akár előzetes időpontfoglalással is lehetséges olajcsere Budapest X. kerületében. Lépjen velünk kapcsolatba!

olajcsere budapest X. kerület
kedvező olajcsere ár

Olajcsere Budapest: miért válassza a Dottore szolgáltatását?

  • Nem kell a helyszínen várakoznia: szolgáltatásunkra előzetesen is foglalhat időpontot. Ha sorban állás nélkül szeretné letudni a kötelező olajcserét, akkor keressen bennünket telefonon vagy kapcsolati oldalunkon keresztül.
  • Prémium minőségű motorolajat használunk: nem mindegy, hogy milyen olaj kerül a gépjárműbe. Ha Önnek is fontos, hogy a betöltött olaj hozzájáruljon a motor élettartamához, akkor érdemes szervizünket választania.
  • Gyors olajcsere: a motorolaj kicserélése mindössze 35-40 percet vesz igénybe műhelyünkben. Az olajszűrőt minden alkalommal lecseréljük, igény szerint pedig a levegőszűrő cseréjét is megoldjuk. Az olaj és a szűrők cseréjét a kötelező időszakos szerviz során is elvégezzük.

Szolgáltatásaink

Kötelező időszakos szerviz

Olajszerviz, olajcsere

Felkészítés műszaki vizsgára

Teljeskörű
motorjavítás

klímatöltés

Autóklíma
töltés

Autóklíma szerelés

Műszeres diagnosztika

Prémium autók szervize

Futómű javítás

ózonos tisztítás szolgáltatás

Ózonos tisztítás

Dottore autójavítás

Autójavítás

automataváltó olajcsere szolgáltatás

Automata váltó olajcsere

váltó javítás Budapesten

Váltó javítás

autó flotta szerelés Budapesten

Autópark szerviz, autóflotta kezelés

Olajcsere szakszerűen: miért bízza szakemberre a munkát?

Az olajcsere során több hiba is felléphet. Egyrészt, ha a motortérben marad még régi motorolaj, akkor a maradványok kifehéríthetik a motorteret. Másrészt pedig figyelembe kell venni azt, hogy a folyamat rendkívül környezetszennyező. Ha nem szakszerűen tároljuk és semmisítjük meg a fáradt-olajat, akkor ez a talajon keresztül bekerülhet az ivóvízbe. A Dottore autószerviz speciális alapkialakítással, lefolyó és ártalmatlanító, illetve tároló berendezésekkel rendelkezik, így a környezetet védve, szakszerűen tudjuk végezni az olajcserét.

Miért és mikor van szükség olajcserére?

Az időnkénti olajcserével megelőzhetőek a kisebb-nagyobb motorkárosodások és motorhibák. Ezzel nemcsak a motorjavításokat és az azzal járó idegeskedéseket lehet elkerülni, de sok pénzt is lehet spórolni. Érdemes tudni, hogy a motorba töltött olaj már az első használattól kezdve öregszik, ezért egy év után javasolt ezt cserélni. Az elöregedett olaj ugyanis nem tudja megfelelően ellátni a feladatát. Kemény tél után is javasolt az olajcsere, mivel az extrém hidegben az olaj szerkezete károsodhat. Az olajcsere időpontja mellett a megtett kilométereket is figyelembe kell vennünk a következő olajcseréig.

Autó olajcsere ár: mennyibe kerül a motorolaj cseréje?

Motor típusától és a motorolaj fajtájától is függ, hogy mennyibe kerül az olajcsere. Kérjen időpontot és előzetes árajánlatot munkatársunktól!