Olajcsere Budapest

Olajcsere a Dottore műhelyében

A motorolaj, valamint az olajszűrő cseréje minden gépjármű esetében szükséges bizonyos időszakonként. Ezzel lehet biztosítani a motor hibamentes működését hosszú éveken keresztül. Szervizünkben akár előzetes időpontfoglalással is lehetséges olajcsere Budapest X. kerületében. Lépjen velünk kapcsolatba!

olajcsere budapest X. kerület
kedvező olajcsere ár

Olajcsere Budapest: miért válassza a Dottore szolgáltatását?

  • Nem kell a helyszínen várakoznia: szolgáltatásunkra előzetesen is foglalhat időpontot. Ha sorban állás nélkül szeretné letudni a kötelező olajcserét, akkor keressen bennünket telefonon vagy kapcsolati oldalunkon keresztül.
  • Prémium minőségű motorolajat használunk: nem mindegy, hogy milyen olaj kerül a gépjárműbe. Ha Önnek is fontos, hogy a betöltött olaj hozzájáruljon a motor élettartamához, akkor érdemes szervizünket választania.
  • Gyors olajcsere: a motorolaj kicserélése mindössze 35-40 percet vesz igénybe műhelyünkben. Az olajszűrőt minden alkalommal lecseréljük, igény szerint pedig a levegőszűrő cseréjét is megoldjuk. Az olaj és a szűrők cseréjét a kötelező időszakos szerviz során is elvégezzük.

Olajcsere szakszerűen: miért bízza szakemberre a munkát?

Az olajcsere során több hiba is felléphet. Egyrészt, ha a motortérben marad még régi motorolaj, akkor a maradványok kifehéríthetik a motorteret. Másrészt pedig figyelembe kell venni azt, hogy a folyamat rendkívül környezetszennyező. Ha nem szakszerűen tároljuk és semmisítjük meg a fáradt-olajat, akkor ez a talajon keresztül bekerülhet az ivóvízbe. A Dottore autószerviz speciális alapkialakítással, lefolyó és ártalmatlanító, illetve tároló berendezésekkel rendelkezik, így a környezetet védve, szakszerűen tudjuk végezni az olajcserét.

Miért és mikor van szükség olajcserére?

Az időnkénti olajcserével megelőzhetőek a kisebb-nagyobb motorkárosodások és motorhibák. Ezzel nemcsak a motorjavításokat és az azzal járó idegeskedéseket lehet elkerülni, de sok pénzt is lehet spórolni. Érdemes tudni, hogy a motorba töltött olaj már az első használattól kezdve öregszik, ezért egy év után javasolt ezt cserélni. Az elöregedett olaj ugyanis nem tudja megfelelően ellátni a feladatát. Kemény tél után is javasolt az olajcsere, mivel az extrém hidegben az olaj szerkezete károsodhat. Az olajcsere időpontja mellett a megtett kilométereket is figyelembe kell vennünk a következő olajcseréig.

Autó olajcsere ár: mennyibe kerül a motorolaj cseréje?

Motor típusától és a motorolaj fajtájától is függ, hogy mennyibe kerül az olajcsere. Kérjen időpontot és előzetes árajánlatot munkatársunktól!