Autóklíma töltés

Dottore autóklíma töltés

Minden műszaki berendezést, így az autónkban található klímánkat is bizonyos időközönként szervizelni kell. Nyáron a nagy melegben, vagy télen párás idő esetén sokkal komfortosabbá teszi az utasteret – ha megfelelően működik. Viszont, ha gyenge az autóklíma, akkor mindenképpen érdemes kivizsgáltatni. A rossz klímarendszer miatt ugyanis megnő a jármű üzemanyag fogyasztása, több káros anyagot juttat a környezetbe, ráadásul még kellemetlen szagot is áraszthat. A Dottore Autószervizben gyorsan és szakszerűen végzünk autóklíma töltést, hogy Ön még sokáig kényelmesen és ideális körülményekkel vezethesse gépjárművét. Kérjen tőlünk előzetes időpontot!

Autóklíma töltés Budapest
Autóklíma töltés árak

Autóklíma töltés Budapest X. kerületében: miért minket válasszon?

  • Gyorsan feltöltjük klímáját: műhelyünkben igyekszünk nem megváratni ügyfeleinket, ezért lehetőség van előzetesen időpontot egyeztetni. Maga az autóklíma töltés folyamata sem vesz igénybe sok időt, a műveletet körülbelül 30-60 perc alatt elvégezzük.
  • Teljeskörű autóklíma szolgáltatás: ha már feltölteti klímáját, a még hatékonyabb működés érdekében érdemes azt rendesen szervizelni. A tisztítás során ózongenerátort használunk, amely a gépjárműjének komplett belső terébe eljuttatják az ózonmolekulákat. A Dottore Autószerviz szolgáltatásai keretein belül vállalja még a pollen- illetve a szárítószűrő cseréjétől kezdve a klímacső javításáig az összes klímaberendezéssel kapcsolatos munkát.
  • Kisteherautók légkondicionálóival is foglalkozunk: nemcsak kocsik, de kisebb tehergépjárművek klímáit is feltöltjük a megfelelő klímagázzal, hűtőközeggel valamint olajjal. Ezen felül nyugodtan fordulhatnak hozzánk egyaránt magánszemélyek és cégek is, mindenki számára elérhetőek vagyunk.
  • Nemzetközi tapasztalattal rendelkezik csapatunk: a Dottore Autószerviz szakképzett szerelőgárdája már több, mint 20 éve végzi kitartóan és professzionálisan munkáját. A műhely indulása óta sok ezer autó karbantartása fűződik munkatársaink nevéhez, külföldön is szerzett tapasztalatuknak köszönhetően pedig nincs olyan probléma, amellyel ne birkóznának meg.
  • Innovatív eszközökkel dolgozunk: miután azt valljuk, hogy a saját szakterületünkön is mindig van hova fejlődni, ezért korszerű gépparkot használunk munkálataink során. 4 állásos szervizünkben – legyen szó rutin szolgáltatásról vagy teljeskörű motorjavításról – a legmodernebb eszközökkel felszerelkezve állunk neki a feladatnak.
  • Prémium autók javítása is korrekt áron: azokat a nagy értékű gépjárműveket, mint a BMW, Audi, Ferrari, Bentley, Porsche, Rolls-Royce vagy a Lamborghini a gazdája jogosan félti, amikor másra kell bíznia karbantartását. A Dottorénál tisztában vagyunk ezzel: kollégáink szakértelmének köszönhetően semmilyen gondot nem okoz majd az Ön prémium autójának szervizelése.

Szolgáltatásaink

Kötelező időszakos szerviz

Olajszerviz, olajcsere

Felkészítés műszaki vizsgára

Teljeskörű
motorjavítás

klímatöltés

Autóklíma
töltés

Autóklíma szerelés

Műszeres diagnosztika

Prémium autók szervize

Futómű javítás

ózonos tisztítás szolgáltatás

Ózonos tisztítás

Dottore autójavítás

Autójavítás

automataváltó olajcsere szolgáltatás

Automata váltó olajcsere

váltó javítás Budapesten

Váltó javítás

autó flotta szerelés Budapesten

Autópark szerviz, autóflotta kezelés

Kímatöltés a Dottorenál: miért indokolt profi műhelybe vinni autóját?

Az autóklíma feltöltés egy összetettebb folyamat, ami során egy sor elvárásnak kell megfelelni. Ezért érdemes szakemberrel elvégeztetni a munkát: pontos mérésekre és körültekintő vizsgálatokra van szükség, mielőtt feltölthető a berendezés. A nagy tisztaságú nitrogén és a vákuumozó csak néhány dolog, ami kelleni fog a művelethez, szervizünkben ezek mind rendelkezésre állnak. Ráadásul szakavatott kollégák biztosítják autóklímája feltöltését, hogy még sokáig tudja élvezni légkondicionálója előnyeit.

Az autóklíma töltés menete

Először is végzünk egy gyors ellenőrzést, mielőtt belefognánk a műveletbe. Ha a klíma alkatrészei sem hibásak, lefejtjük a hűtőközeget és az olajat, majd megmérjük gramm és milliméter pontossággal a mennyiséget. Erre azért van szükség, mert csak a gyár által előírt pontos értékekkel működik megfelelően az autóklíma.

Miután ezzel kész vagyunk nyomáspróbát végzünk (18-20 bar) nagy tisztaságú nitrogénnel, amivel megtudhatjuk, van-e szivárgás légkondicionálójában. Ha igen megszüntetjük, hogy a rendszer tartani tudja a nyomást fél óráig. Ezt követően vákuumoljuk a klímát, ami révén eltávolítjuk belőle a nedvességet. A művelet körülbelül 15-20 percet igényel.

Végezetül nincs más hátra, mint az autóklíma feltöltése a megfelelő típusú és mennyiségű hűtőközeggel, valamint klímaolajjal. Üzem meleg állapotban ezután ellenőrizzük a nyomásokat, illetve a befúvott hőmérsékletet.

Felkeltette érdeklődését szolgáltatásunk, esetleg további kérdései vannak? Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!