Kuplung csere

Kuplung csere szervizünkben

A kuplung csere intervalluma megközelítőleg 150 és 250 ezer km között mozoghat, amelyet befolyásolnak a vezetési körülmények és a bal lábunk. Ha gyorsításnál vagy az emelkedőn fölfelé a gázpedál taposása ellenére az autó nem gyorsul, általában a tengelykapcsoló a probléma. Szervizünkben gyorsan és hatékonyan elvégezzük autóján a kuplung cserét, hogy Ön újra biztonságosan vezethessen: egyeztessen előzetesen időpontot!

kisteherautó kuplung csere

Kuplung csere a Dottore szervizben:
miért forduljon hozzánk?

Két évtizedes tapasztalat, felkészült csapat

A Dottore Autószerviz 2000-ben alakult, azóta több ezer autó sikeres szervizelése fűződik a nevünkhöz. Számunkra nincsenek lehetetlen helyzetek, rengeteg „halottnak” hitt autóba leheltünk már újra életet. Akár a kuplung szerkezettel, akár a tárcsával vagy a kinyomócsapággyal van gond, nagy rutinnal és törődéssel állunk hozzá a feladathoz. Hogy az autó kuplung cseréje ár tekintetében mekkora méreteket ölt, azt főleg a szerkezet egyes részei rongálódásának a mértéke határozza meg.

Többéves hazai és nemzetközi tapasztalattal is rendelkezünk, ami hatalmas előnyt jelent a munkánk során. Rengeteg meghibásodott tengelykapcsolóval volt dolgunk, így számunkra nem okoz problémát semmilyen kuplung csere. Legyen bármilyen károsodott is a rendszer, munkatársaink minden gépkocsi esetén professzionális és szakszerű kuplung cserét garantálnak. Természetesen minden általunk elvégzett műveletre garanciát is vállalunk.

kuplung csere Budapest
prémium autó kuplung cseréje ár

Honnan tudom, hogy aktuálissá vált a kuplung csere?

A kuplung csúszását elsőként magasabb fokozatban nagyobb gáznál lehet érzékelni. Ez a rossz tendencia pedig a kopás előrehaladtával áttevődik az alacsonyabb fokozatokra is. Ha még tovább várunk a kuplung cserével, egy idő után már csak a fordulatszám fog emelkedni egy gázadásnál, azonban az autó alig – vagy egyáltalán nem – fog menni. A legvégső esetben nemcsak a kuplungot kell majd kicserélni, hanem egy sor másik roncsolódott alkatrészt, pl. a vezetőperselyt, vagy a kinyomóvillát.

Aki sokat vezet a városban, annak nem idegen az araszolgatás – ennek hatására pedig igen lerövidül a kuplung élettartama. Ugyanúgy tönkremegy azonban a kuplung, ha az autópályán közlekedve végig a pedálon pihentetjük a lábunkat. Bár gyakorlatilag karbantartás mentes a szerkezet, csupán a régebbi, bowdenes gépjárműveknél kell figyelni a holtjátékra (0,5-1 cm). Ha nincsen holtjáték, akkor a folyamatos csúszás miatt a kuplung idő előtt elkopik.

Bármilyen autószervizelési feladatot ránk bízhat

A Dottore Autószerviz szolgáltatások széles palettájával várja ügyfeleit. Vállalunk többek között teljeskörű motorjavítást, autóklíma szerelést és töltést, olajcserét, váltó vagy futómű javítást és még számos egyéb műveletet. Foglaljon előzetesen időpontot műhelyünkbe, így Önnek várakoznia sem kell majd, amikor javíttatni hozza autóját. Ráadásul egy nagyobb szervizelésnél sem kell amiatt aggódnia, hogy pár napra nélkülöznie kell majd gépjárművét – szükség esetén ugyanis csereautót is biztosítunk.

Kuplung csere prémium autók és kisteherautók számára is

A luxusjárművek kuplung cseréje esetében – mint pl. ferrari, lamborghini, rolly rocye vagy porsche – a tulajdonos jogosan aggódik a kontár szerelők miatt. Cégünk kifejezetten prémium autók szervizelésére is szakosodott, így nálunk biztos kezekben tudhatja gépcsodáját. A legnagyobb márkájú kocsik mellett a kisteherautó tulajdonosok számára is nyitva áll műhelyünk ajtaja. A kuplung csere műveletét mind a két kategória autóinál ugyanolyan megbízhatóan elvégezzük.

Megválaszolatlan kérdései lennének?
Keresse szakképzett kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!