Kia szerviz Budapest

Kia szerviz

Professzionális Kia szerviz a Dottore Autóműhelyben az általános javítási és karbantartási feladatoktól a műszeres autódiagnosztikán át a futómű javításig. Jól felkészült csapat, minőségi szolgáltatások és berendezések, valamint korrekt Kia szerviz árak várnak mindenkit Budapest X. kerületében: kérjen tőlünk időpontot!

kia szerviz budapest

Kia szerviz a Dottore Autóműhelyben: mi szól mellettünk?

Több évtizedes szakmai tapasztalat

Csapatunkkal több, mint 20 éve tevékenykedünk sikeresen a szakmában – ez idő alatt számtalan menthetetlennek hitt gépjárművet támasztottunk fel hamvaiból. Kollégáink magasan végzett szakemberek, akik nemzetközi tapasztalattal is rendelkeznek, és szenvedéllyel végzik az autók javítását. Emellett rendszeres továbbképzéseken vesznek részt, hogy teljes mértékben naprakészek legyenek a legújabb ismeretekkel és megoldásokkal. A Dottore Autóműhely Kia szerviz szolgáltatása keretében Ön minden esetben kifogástalan, professzionális munkavégzésre számíthat, amire természetesen garanciát is vállalunk.

kia szerviz cégeknek
kia szerviz árak olajcsere

Kia szerviz modern munkakörülmények között

6 állásos műhelyünkben a legkorszerűbb berendezésekkel és szerszámokkal dolgozunk – hisszük ugyanis, hogy csak felkészülten lehet minőségi munkát végezni. Modern diagnosztikai eszközeinkkel, naprakész szoftvereinkkel gyorsan és pontosan be tudjuk mérni a meghibásodás okát, majd hozzá is látunk a probléma elhárításához. Legyen szó egy egyszerű műszaki vizsgáztatásról vagy egy komoly motorhibáról, egyik kihívás sem okoz nekünk akadályt.

Problémája van Kia autójával?
Szakértői segítségért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kia szerviz szolgáltatás A-tól Z-ig

A Dottore Autóműhely Kia szerviz szolgáltatása teljeskörű figyelmet jelent gépjárműve számára. Legyen a probléma apró vagy hatalmas, szakképzett munkatársaink sokéves gyakorlattal és odafigyeléssel állnak hozzá a feladathoz. Akár kötelező időszakos szervizről, olajcseréről, motorjavításról, autóklíma töltésről / szerelésről, váltó vagy futómű javításról beszélünk, széleskörű palettával állunk az Ön rendelkezésére. A Kia szerviz során eredeti alkatrészekkel dolgozunk, így garantáljuk a megbízható, minőségi végeredményt.

Kia szerviz Budapest: milyen időközönként esedékes?

A rendszeres Kia szerviz nagymértékben segíthet abban, hogy gépjárműve még sokáig megfelelő állapotban falja a kilométereket. Vezessünk bármilyen óvatosan és vigyázzunk bármennyire is autónkra, bizonyos időközönként mindenkinek el kell vinnie egy alapos állapotfelmérésre. A gyártók többsége azt szokta javasolni a tulajdonosoknak, hogy ezt legalább félévente – vagy minden 8-10 ezer kilométer megtétele után – tegyék meg.

Természetesen az időpontok gyakorisága számos egyéb tényezőtől függ, pl. a vezetési stílustól vagy a használati körülményektől. A saját és embertársaink biztonsága érdekében azonban sose hanyagoljuk el autónk rendszeres kivizsgáltatását.

kis szerviz kisteherautó

Milyen további előnyökkel jár, ha minket választ?

Korrekt és rugalmas árképzés: szervizünkben minden esetben igyekszünk korrekt áron elvégezni gépjárművén az adott műveletet. Emellett nem kell attól sem tartania, hogy megjavított autóját csak a tervezettnél jóval később kapja majd vissza – az állapotfelmérést követően kollégáink leegyeztetik azt az időpontot, amikorra vállalják a Kia szerviz befejezését.

Kisteherautókat is szervizelünk: Ön nemcsak Kia személygépkocsijának meghibásodásával fordulhat a Dottore Autóműhely munkatársaihoz. Amennyiben kisteherautója működésében rendellenességet tapasztal, keressen minket bizalommal, mi pedig feltárjuk, majd orvosoljuk a problémát.

Időpont egyeztetés előzetesen: autójavítás és karbantartás várakozások nélkül? Tudjuk, hogy az idő pénz, így nem várakoztatjuk meg ügyfeleinket – műhelyünkbe Önnek lehetősége van munkaidőn kívül is előzetes időpontot kérnie weboldalunkon! Ne álljon sorba: vegye fel velünk a kapcsolatot online vagy telefonon keresztül!

Magánszemélyek és cégek is kereshetnek minket: a Dottore a magántulajdonban lévő autók mellett céges kocsik számára is biztosítja szolgáltatási palettáját. Bátran hozza el műhelyünkbe céges járművét, akár egy konkrét meghibásodásról, akár egy rutin ellenőrzésről van szó.

Megválaszolatlan kérdései lennének szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Akkor Keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!

 

További kérdései lennének szolgáltatásunkkal kapcsolatban?
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére: vegye fel velünk a kapcsolatot!