Prémium autók szervize

Prémium autók szervize Budapesten

Javítás vagy karbantartás esetén minden gépjármű tulajdonos szereti biztos kezekben tudni autóját. Sokan összeszorult szívvel adják át a kocsit a szerviznek, mert nem tudják, mennyire bízhatnak az ott dolgozók munkájában és a beszerzett alkatrészek minőségében. Prémium gépkocsik szervizelésekor még inkább érthető a félelem, hiszen nagy értékű vagyontárgyról van szó, amelyet egyik tulajdonos sem szeret bármilyen műhelyre és szerelőre bízni. A Dottore Autószerviz megbízható és profi javítást végez a legnagyobb márkájú autók esetében is: kérjen tőlünk időpontot telefonon keresztül!

prémium autók szervize X. kerületben

Dottore Autószerviz: miért érdemes minket választani?

• Nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk: kollégáink magas fokú képesítéssel rendelkeznek a prémium autók javítása terén. Csapatunk külföldi tapasztalatot szerzett szakemberekből áll, akik kiemelt figyelmet fordítanak az elvégzett munka minőségére és az ügyfél-elégedettségre. Munkatársaink emellett rutinos szerelők: az elmúlt években több ezer autó szervizelését végezték el sikeresen

• Profi műhelyben és modern eszközökkel dolgozunk: a 21. század a folyamatos újításokról és a különböző technológiai megoldásokról szól. Az autóipar területén különösen fontos, hogy ezekkel lépést tartsunk. Jól felszerelt és korszerű szervizünkben ezért minden szükséges eszköz és gép megtalálható, amely a munkánkat nemcsak jobbá, de gyorsabbá és hatékonyabbá is teszi. Az autódiagnosztikát minőségi szoftverrel végezzük, a konkrét szervizelést pedig 4 állásos műhelyünk támogatja.

• Magánszemélyeknek és cégeknek is vállalunk javítást: szervizünkben igyekszünk ügyfeleink minden igényét kielégíteni, ezért nem csak magánszemélyeknek, de cégeknek is dolgozunk.

• Autók mellett kisteherautók szervizelésére is lehetőséget biztosítunk: ha az Ön vállalkozása megköveteli a kisteherautók használatát, nálunk elvégezheti rajtuk az éves kötelező szervizelést, mi több, járműveit a műszaki vizsgára is felkészítjük.

• Sokrétű szolgáltatást nyújtunk: szervizünkben megoldható a kötelező időszakos szervizelés, az olajcsere, a futómű javítás és az autóklíma szerelés, valamint a teljes körű motorjavítás. Emellett ózongenerátoros autótisztítást is végzünk ügyfeleinknek. Forduljon hozzánk bizalommal!

Prémium autók szervize: milyen márkájú járműveket javítunk?

Jól felszerelt és modern autószervizünkben többféle márkájú prémium autó javításával foglalkozunk. Vállaljuk többek között BMW, Audi, Ferrari, Bentley, Porsche, Rolls-Royce, és Lamborghini szervizelését.

prémium autó szerviz

Szolgáltatásaink

Kötelező időszakos szerviz

Olajszerviz, olajcsere

Felkészítés műszaki vizsgára

Teljeskörű
motorjavítás

klímatöltés

Autóklíma
töltés

Autóklíma szerelés

Műszeres diagnosztika

Prémium autók szervize

Futómű javítás

ózonos tisztítás szolgáltatás

Ózonos tisztítás

Dottore autójavítás

Autójavítás

automataváltó olajcsere szolgáltatás

Automata váltó olajcsere

váltó javítás Budapesten

Váltó javítás

autó flotta szerelés Budapesten

Autópark szerviz, autóflotta kezelés

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!