Prémium autók szervize

Prémium autók szervize Budapesten

Javítás vagy karbantartás esetén minden gépjármű tulajdonos szereti biztos kezekben tudni autóját. Sokan összeszorult szívvel adják át a kocsit a szerviznek, mert nem tudják, mennyire bízhatnak az ott dolgozók munkájában és a beszerzett alkatrészek minőségében. Prémium gépkocsik szervizelésekor még inkább érthető a félelem, hiszen nagy értékű vagyontárgyról van szó, amelyet egyik tulajdonos sem szeret bármilyen műhelyre és szerelőre bízni. A Dottore Autószerviz megbízható és profi javítást végez a legnagyobb márkájú autók esetében is: kérjen tőlünk időpontot telefonon keresztül!

prémium autók szervize X. kerületben

Dottore Autószerviz: miért érdemes minket választani?

• Nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk: kollégáink magas fokú képesítéssel rendelkeznek a prémium autók javítása terén. Csapatunk külföldi tapasztalatot szerzett szakemberekből áll, akik kiemelt figyelmet fordítanak az elvégzett munka minőségére és az ügyfél-elégedettségre. Munkatársaink emellett rutinos szerelők: az elmúlt években több ezer autó szervizelését végezték el sikeresen

• Profi műhelyben és modern eszközökkel dolgozunk: a 21. század a folyamatos újításokról és a különböző technológiai megoldásokról szól. Az autóipar területén különösen fontos, hogy ezekkel lépést tartsunk. Jól felszerelt és korszerű szervizünkben ezért minden szükséges eszköz és gép megtalálható, amely a munkánkat nemcsak jobbá, de gyorsabbá és hatékonyabbá is teszi. Az autódiagnosztikát minőségi szoftverrel végezzük, a konkrét szervizelést pedig 4 állásos műhelyünk támogatja.

• Magánszemélyeknek és cégeknek is vállalunk javítást: szervizünkben igyekszünk ügyfeleink minden igényét kielégíteni, ezért nem csak magánszemélyeknek, de cégeknek is dolgozunk.

• Autók mellett kisteherautók szervizelésére is lehetőséget biztosítunk: ha az Ön vállalkozása megköveteli a kisteherautók használatát, nálunk elvégezheti rajtuk az éves kötelező szervizelést, mi több, járműveit a műszaki vizsgára is felkészítjük.

• Sokrétű szolgáltatást nyújtunk: szervizünkben megoldható a kötelező időszakos szervizelés, az olajcsere, a futómű javítás és az autóklíma szerelés, valamint a teljes körű motorjavítás. Emellett ózongenerátoros autótisztítást is végzünk ügyfeleinknek. Forduljon hozzánk bizalommal!

Prémium autók szervize: milyen márkájú járműveket javítunk?

Jól felszerelt és modern autószervizünkben többféle márkájú prémium autó javításával foglalkozunk. Vállaljuk többek között BMW, Audi, Ferrari, Bentley, Porsche, Rolls-Royce, és Lamborghini szervizelését.

prémium autó szerviz

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!