Subaru szerviz

Subaru szerviz Budapest

A megfelelően elvégzett Subaru szerviz egyszerre biztosítja a gépjármű megbízható működését, valamint az Ön biztonságát az utakon. A Dottore Autószerviz tapasztalt kollégái megbízható és precíz munkavégzésre képesek a japán gépkocsi összes típusa esetében: egyeztessen előzetes időpontot!

Subaru szerviz X. kerület

Subaru szerviz a Dottore Autószervizben: miért minket válasszon?

Felkészült szakértői csapat

Kollégáink 20 év rutinnal rendelkeznek a gépjárművek javításában, így a legkülönfélébb akadályokkal is találkoztak már tevékenységük során. Ha az Ön Subarujának szervizelésre van szüksége, nyugodt szívvel bízhat munkatársaink professzionális és minőségi munkájában. Hazai és nemzetközi tapasztalattal is büszkélkedhet csapatunk: a legkisebb javításoktól a komoly beavatkozásokig gond nélkül orvosolnak minden problémát.

Subaru szerviz korszerű körülmények között

Budapest X. kerületében található szervizünk a legmodernebb berendezésekkel hatékony és precíz munkavégzésre ad lehetőséget. Korszerű diagnosztikai műszerekkel, minőségi szoftverekkel és kiváló szerszámokkal dolgozunk, így gyorsan és pontosan tudjuk bemérni a hiba okát. A Dottore négy állásos és innovatív technológiával felszerelt műhelye biztosítja Ön számára, hogy Subaru gépjárműve a legjobb állapotban térhessen vissza az utakra.

Gyors Subaru szerviz korrekt áron

A Dottore Autószerviznél azt szeretnénk, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon. Ezt gyors és minőségi munkával igyekszünk elérni, elérhető áron. Amint elvégeztünk egy előzetes állapotfelmérést Subaruján, utána pontosabb tájékoztatást adhatunk Önnek a szervizelés időtartamáról és költségeiről. Az általunk megadott határidőket minden alkalommal nagy tiszteletben tartjuk, így nem kell attól tartania, hogy esetleg eltolódik a javítás. Nem engedve a professzionális minőségből, igyekszünk korrekt áron megvalósítani a szervizelést.

Minden javítási munka egy helyen

Szolgáltatási palettánknak köszönhetően teljes körű autószervizelést biztosítunk az Ön Subaruja számára. Szervizünk 2000 óta foglalkozik gépjárművekkel, ez idő alatt igencsak kibővült javítással kapcsolatos lehetőségeink köre. Legyen szó kötelező időszakos szervizről, olajcseréről és olajszervizről, komplett motorjavításról, autóklíma töltésről-szerelésről, műszeres autódiagnosztikáról, futómű javításról vagy műszaki vizsgára való felkészítésről, professzionális és minőségi munkavégzést garantálunk minden ügyfelünknek.

Subaru szerviz időszakos szerviz

További előnyök, ha mellettünk dönt:

  • Szükség esetén csereautót is biztosítunk, Subaru szerviz során is. Amennyiben komolyabb munkálatokat kell elvégeznünk autóján, a Dottore cserejárművet bocsájt az Ön rendelkezésére.
  • Nem kell sorban állnia az autószerelésre. A Dottore Autószerviznél lehetőség van előzetes időpont egyeztetésre, hogy Ön várakozás nélkül letudhassa gépjárműve javítását.
  • Magánszemélyeknek és cégeknek is szervizelünk. Bátran ránk bízhatja céges kocsiját is: ugyanolyan alapos szervizelésben lesz része, mintha családi autóját hozná el műhelyünkbe.
  • Kisteherautók javítását is vállaljuk. Nemcsak személygépjárművek, hanem kisebb teherautók minőségi szervizelésére is szakosodtunk.
  • Luxusautójának szervizelését is ránk bízhatja. BMW, Bentley, Audi, Rolly Royce, Maserati, Lamborghihi vagy akár Ferrari gépcsodájának javítási és karbantartási munkálatait is rendkívül professzionálisan kivitelezzük.

További kérdései vannak szolgáltatásainkat illetően? Munkatársaink szívesen válaszolnak: vegye fel velük a kapcsolatot!