Audi szerviz

Audi szerviz Budapest

Miután az Audi a felső árkategóriájú járművek közé sorolható, ezért a karbantartási munkáihoz is hasonló minőség szükséges. Az Audi szerviz így csakis abban az esetben kielégítő, ha az megfelelően és gondosan kivitelezett. A Dottore Autószerviz munkatársai több, mint két évtized alatt számtalan Audi márkájú gépkocsi sikeres javítását végezték el, így nyugodt szívvel bízhatja ránk autóját: kérjen tőlünk előzetesen időpontot!

Audi szerviz ár
Audi szerviz Budapest

Audi szerviz Budapest X. kerületében: miért érdemes minket választani?

Sokéves tapasztalat modern szervizben

Kollégáink 2000 óta foglalkoznak prémium gépjárművek javításával, így nem okoz gondot nekik az Ön német autójának professzionális szervizelése sem. Sok évnyi tapasztalatuknak köszönhetően a legkülönfélébb karbantartási munkákat is gyorsan és hatékonyan hajtják végre.

Négy állásos műhelyünkben korszerű körülmények és minőségi szerszámok állnak rendelkezésre Audijának szervizeléséhez. Szakképzett munkatársaink a legmodernebb körülmények között dolgoznak, így pontos és megbízható munkát tudnak végezni. Ha esetleg nagyobb karbantartásra szorulna gépkocsija, abban az esetben biztosítunk csereautót is.

Széles szolgáltatási kör dinamikus kivitelezéssel

Miután egy Audi szerviz esetében is sok feladat merülhet fel, fontos a szerteágazó ismeret és az előzetes gyakorlati tudás. Legyen szó kötelező időszakos szervizről, műszeres autódiagnosztikáról, olajcseréről, műszaki vizsgára történő felkészítésről, klíma karbantartásról, vagy komplett futómű- esetleg motorjavításról, minden esetben bátran fordulhat hozzánk.

Nem kell várakoznia sem prémium autójának javítási munkálataira, mivel lehetőség van előzetesen időpontot egyeztetni. Csak töltse ki a űrlapunkat, majd utána kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot és lefixáljuk a szervizelés dátumát. Amennyiben sürgős javítási munkákról beszélünk – defekt, szoftveres hibák -, lépjen velünk kapcsolatba telefonon keresztül.

Dottore Audi szerviz elérhető áron

A Dottore Autószervizben igyekszünk minél korrektebb áron végrehajtani a szükséges szervizelési feladatokat. Annak érdekében, hogy pontos árat tudjunk Önnek mondani, előzetesen szükséges helyszíni állapotfelmérés. Miután tüzetesebben megvizsgáltuk Audi gépjárművét, képesek leszünk meghatározni, hogy milyen jellegű problémával állunk szemben, valamint szükséges- e új alkatrész a munkához. Ezt követően tájékoztathatjuk Önt a konkrét szervizelési költségekről, illetve a javítás-karbantartás várható időtartamáról.

Esetleg további kérdése lenne szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére: vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dottore Audi szerviz előnyei

Audi szerviz magánszemélyeknek, vállalatoknak

Bizalommal fordulhatnak hozzánk mind saját, mind céges Audi javítási-karbantartási munkálataival. Budapest szívében működő műhelyünkben ugyanolyan minőséggel és szakértelemmel végezzük el a szükséges szerelési feladatokat bárki gépjárművén.

Prémium autók szervizelése

A Dottore Autószerviznél tisztában vagyunk azzal, hogy a luxusautók esetében a tulajdonosok nem szeretnének megkérdőjelezhető szakértelemmel rendelkező szerelőt felfogadni. Miután rengeteg prémium márkájú gépkocsi sikeres javításával büszkélkedhetünk, magabiztosan látunk hozzá bármilyen akadálynak. Legyen szó BMW, Ferrari, Maserati, Lamborghini, Bentley, Porsche,vagy Rolls-Royce vagy Audo szervizeléséről, nyugodtan ránk bízhatja nagy értékű járművét.

20 év tapasztalata szól mellettünk

Szakavatott kollégáink hazai és nemzetközi tapasztalattal is rendelkeznek, szakszerűen megbirkóznak a legkülönfélébb karbantartási munkákkal. Több, mint két évtizede foglalkozunk autók szervizelésével, tevékenységünk során nincs olyan járműhiba, amellyel már ne találkoztunk volna. Megszámlálhatatlan elégedett ügyfél pozitív visszajelzése a garancia az általunk elvégzett szolgáltatások magas színvonalára.

Személygépkocsi és kisteherautóhoz is értünk

Audi szerviz szolgáltatásunk nemcsak személygépkocsik, hanem a kisebb teherautók esetében is ugyanolyan szakértelemmel történik. Amennyiben Ön kisteherautót használ munkája vagy mindennapjai során, nem kell másik műhelybe vinnie gépjárművét: a Dottore Autószerviz munkatársai gond nélkül kijavítanak minden felmerülő problémát.